注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

抑鬰心聲不凖我開解不凖我表態Feelslike i'm going insane

 
 
 

日志

 
 

我們甜蜜蜜  

2010-07-01 09:37:28|  分类: 2010暑假 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

6月28,早上落雨.中午見班同學捻住提前買定飛.平d.點知旅行社冇得賣.於是去督波.7個人 開兩張大臺.耍咗3粒鐘都有.企到腳仔軟

6月29,Good Morning!嗱嗱聲出門口連皮帶都冇速..蠱唔到自己可以咁早(大拇指) Yes!!準時~啱啱好!!地鐵嘛..方便又快脆~齊人 9個 點名!神龜,雞柳,麥兜,奶恒,lala,班長,仲有lo氏X3.之後 幾經波折終於到科技館........'哇 雀巢啊..''哇 地球啊..'...哈哈哈 9個人哇哇聲咁就行咗入去買飛.先系睇四維 個個坐喺度又俾水噴又俾位震 哈哈果度好多個館嘎!!(世博咁..)入邊好多嘢玩..鬼叫據咁好玩咩..行行企企攰到我地不得了..早上去 玩到下晝..據地唔拉我..我都唔想走..之後搭巴士去食必勝客..9個人啊 嘈到拆天 又趁據五點前續咗據8杯嘢~D服務員冇曬我地扶~之後坐果部巴士頂住個頭企~望窗口都要屈低身~天啊~企到落車~(雞柳仲慘..哈哈哈哈哈) 翻到去之後就強搶麥永恩的...嘿嘿嘿!!(偷笑)

6月30,今日長隆 Terrence同奶恒扎地鐵嚟接我 神七咁早..地鐵就咁多人..之後集合(又緊兩個)..齊齊走去耍 耍到我地又顛又喪又猥瑣 掛住玩 連相都懶得照了 深水區發現錢了 10蚊雞耶!老死都執咗據 神龜袋穩住拉~嘻~耍久了~然後変燒豬了!!!!!!!!我地7個去咗非洲旅行 夾口供啊哈!7月5號果日翻去睇我地大家一樣膚色耶!!哈哈 七個人 開開心心..四海一家去唔成 我恨隔離有間M記 我同奶恒雞柳無聲出 走去那段路好近 但又覺得好長 搞事 Terrence知道我不爽了吧 頓時変得咁體貼啊 暈 小玩意 呆坐一陣 情況似乎無咁糟 哈哈 兩個 三個分開坐 不約而同碳燒雞腿堡套餐 敲緊鍵盤嘅此時此刻 我捻到都想再食..Ho..然後聊天,睇電視 耍到黃昏..個太陽成個鹹蛋黃咁..好靚~齊齊走路翻去坐地鐵 枉我地去之前傻等一粒鐘四海一家部免費巴士..嘻嘻 沿途好多遊戲搞 奶恒俾我地罰唱歌,成條馬路俾我地七個人霸曬 爽!擔驚受怕野人出沒吧...........哈哈哈哈哈哈哈!!!!!

 

7月1,尋晚一支公趕去深圳會屋企人..

唔系講笑啊 我地真系変燒豬嘎!!皆因個個都曬傷咗啊啊啊..呢家個博頭超痛..

Okay!就講到呢度拉!我落去飲茶!哈哈!d相..我翻廣州再傳..等我!哈哈!

Byebye

  评论这张
 
阅读(73)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017