注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

抑鬰心聲不凖我開解不凖我表態Feelslike i'm going insane

 
 
 

日志

 
 

情深说话未曾讲  

2010-06-22 12:58:36|  分类: 古怪心情 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

情深说话未曾讲。献给老夫子 - Artist X Fei -  Feet on the ground。

 

老夫子 - Artist X Fei -  Feet on the ground。雞柳!!我最中意雞柳..雞柳系三年入臱對我最好嘅男仔~我唔識做題 可以花一個中午都咁話 問親你都答得我咁仔細 試問我臱夠膽唔認真去好好讀書呢?! 雞柳學堂真系好鬼死有型有款噶!!嘻....

我話我要生到好似你咁高 你話我想嚇死人~仲有好鬼耐之前日日中午同你聽Fm~一人一只耳機塞住只耳仔~個班咁安靜 我地無鬼拉拉就笑到碌地~哈哈哈哈~啱啱升初二果時教你折心形 後來我初三呢年竟然發現你將我送俾你果個心形夾咗系你荷包入臱~哇~果時我感動到眼淚水都標出嚟~我成日lunch都等你翻嚟夾我啲送食~見你食得開心我就自自然然好鬼死開心啦!!哈哈~點講都好~畢業系咁噶啦~最想你以後將你果個咁得意嘅荷包換果時 記得抽翻我張心形放翻落新嘅荷包入臱!!!!!!!!

 

 

 

 

老夫子 - Artist X Fei -  Feet on the ground。LALAlalalala..港你啦 天天!!哈哈~~之前坐我後臱~有得成日幫我Out背脊~最中意就系同你傾計 因為我地乜都傾~入學果時第一個識嘅男仔咪就系你咯!果時你軍訓企系我右手臱 成日問我幾點 成日講爛Gag我聽果個人就系你啦!!唔系你話齋 3年嚟 醞釀到我地兩條鹹濕佬終於熟咗~港個秘密你知!!~我港得好細聲嘅~行埋啲~嚟嚟嚟~嘻嘻~ 調戲一下!!HAHA~家下我反應飛咁快~好~真系要港個秘密你知~公開港~我唔怕醜~你彈吉他果時好迷人!!哈哈~你煮野食翻嚟俾班長..我真系佩服到你不得了~系啦系啦!!我地嘛~偷食記得翻屋企嘛!!哈哈哈~~你睇我地兩個 都臱捨得偷食呢??!而我又 臱捨得你呢??!妖~好Q肉麻啊......一句港曬.對班長好啲!以後高中坐你後臱果條友若果系個女仔,冇我咁型仔都唔好同據傾咁多計仔~認認真真讀書!!!!!!!!!

 

 

 

 

老夫子 - Artist X Fei -  Feet on the ground。
你話我地十年之後會系一個大型音樂劇嘅貴賓席上臱撞翻~你話你放學陪我去畫畫段路行得你咁悶咁辛苦 叫我第時做咗畫家唔好唔記得你~你話我地咁啱ki,話唔定第時哈哈~你話第時要做有錢佬 再開間最Top嘅酒吧好型仔~計我話 我地畢業之後要經常聯繫 十年之後個大型音樂劇一齊去嘛~計我話 我做咗畫家果時點會唔記得你條len友呢?計我話 我地咁啱ki Hold住家下咁樣千其唔好変啊哈!我信我地一定可以攢大錢 砌掂自己嘅夢想~Carson~~你尋晚話你會對果個女仔好好 我聽住先~你話你都會好好珍惜我..我聽住先~以後翻學 就冇得同你打的,鬥快行路,以後遲到就無得一齊揾窿捐嚕~以後大個坐低 都唔知有冇機會仲可以好似以前咁鬥唱歌勒..惗惗都傷心..惗惗都傷心額.......呼~人很多感概 你或看山你或看海 再伴我看未來........

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(102)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017