注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

抑鬰心聲不凖我開解不凖我表態Feelslike i'm going insane

 
 
 

日志

 
 

草稿  

2010-04-06 12:43:11|  分类: 十一期 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

多謝班祖先俾假我地放清明~哈~3日~過完~

聽講芝華士止咳.開咗瓶版裝..後來吃藥調和唔到嘔到七彩.一淡都無飲..今朝早 頭痛 於是借啲椅無翻學 誰知李天天又發燒,於是家下老夫子組得翻2只佬上課.寫埋篇日誌就翻學去..

草稿 - Artist X Fei -

4月3.皆因Alice票房低 評價差嘅關係 吸引我 決定親自去體驗一下..雖然不知道混了個什麼來著 但確實沒有我想像中差哦.哈哈 真系好...以前都系異形咁一個人去電影院齋坐齋睇 今年悶悶地至少都多個人陪下(笑)

草稿 - Artist X Fei -

然後去上課 放學同CiCi吃飯

4月4  跟山山玩耍 晚上去逛街

草稿 - Artist X Fei -

 

4月5早晨,一家3口去運動,同TL一家人飲茶

草稿 - Artist X Fei -

中午..CiCi只撲街 找死!!網吧真系好Q臭啊Diu 吸埋曬啲咁嘅2手煙好X辛苦啊 辛苦到死..逃難..

見山山佢地 去吃壽司.哈哈哈哈.激光野戰

草稿 - Artist X Fei -

著到好似炮炮兵咁.仲做埋會員添

唔寫唔寫.走佬.翻學.拼搏3日翻嚟日誌見.Byebye

  评论这张
 
阅读(123)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017